ZetaTalk: Sprikende profetier 
Uten unntak blir alle profetier om årtusenskiftet eller kommende geologiske forandringer lagt ved siden av hverandre for enten å peke på ulikheter eller likheter.

Omtrent slik som i den kjente fortellingen om de blinde mennene som alle følte forskjellige deler av elefanten, så er adskillelse årsaken til noen av ulikhetene i profetier, at profeten blir misforstått eller at profeten misforstår det han blir fortalt. Hvis du aldri har opplevd en solformørkelse men fikk tips om at det skulle skje, så ville budskapet bli tolket som: Dagen da Sola vil gjemme seg, Sola og månen skal utkjempe en kamp, da natten kommer tidlig, at det vil bli en kort dag, to korte dager eller en veldig kort natt. Likevel ville alle de forkjellige uttalelsene referere til den samme kommende solformørkelsen. Akkurat slik, når en profet forteller land vil gå under havet og en annen forteller at nytt land vil stige opp fra havet, så er profetiene ikke i konflikt med hverandre siden begge situasjoner vil oppstå.

ZetaTalk, som er eksakt og spesifikk, får mye pes på de områdene det skiller seg fra andre profetier.

Vi i ZetaTalk gir fra oss alle bitene i puslespillet, bit for bit, og står til disposisjon for å svare på spørsmål om dette for å forsvare våre tidligere uttalelser. Gjør de andre det samme?
Alle rettigheter: ZetaTalk@ZetaTalk.com